top of page

Behandlingar

Elisabeth Care erbjuder en rad olika behandlingar på salongen, allt från massage till medicinska ansiktsbehandlingar. Frans och brynbehandlingar till make-up. Som den första salongen i Borås erbjuder jag också den populära tekniken INSCULPT - en metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp.

Jag erbjuder även företagsmassage där jag åker ut med min bänk till olika företag för att underlätta för de anställdas vardag och få möjligheten att få en stund att få ta hand om sig själv utan att behöva åka iväg.

Insculpt 4.0

INSCULPT bygger på tekniken high intensity focused elektro magnetic är en metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp. INSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer.

 

Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning. Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik och hyllad i USA . Sociala medier har svämmat över med inlägg från de som är lyriska över resultaten och när flertalet kändisar anammade trenden var succén ett faktum. Välkommen att uppleva resultat på riktigt! 

  • 30 min med Insculpt motsvarar ca 25 000 muskelsammandragningar.  

  • Behandlingsområden: mage, ländrygg, rumpa, stuss, lår, vader, biceps och triceps. 

insculpt4.0.png

Skogsrelaxen

Vår nya tillskott, Skogsrelaxen, inbjuder dig till en fridfull värld där lugn och avkoppling står i fokus. Här kan du och dina nära njuta av välbefinnande och skönhet i en harmonisk miljö. Utforska våra skräddarsydda paket som erbjuder allt från avslappnande fotbad till lyxiga ansiktsbehandlingar.

skogsrelaxen_elisabethcare_1.jpg
26.JPG

Facial Cupping Treatment

En ansiktsbehandling utförd av mig som terapeut med kopparna som du sedan skall kunna göra hemma dagligen tillsammans med din dagliga hudvårdsrutin.


4 st koppar, 2 st till ansiktet och 2 st till kroppen.
Nordic Superfood's olja Natural 120 ml.


En massa fina och bra tips från mig med 12 års erfarenhet av koppar hur
du ska tänka kring koppning ansikte och kropp på hemmaplan.

Massagebehandlingar

Efter att varit certifierad massageterapeut sedan 2008 har jag både fått lång erfarenhet och stött på kniviga fall men jösses vad jag har lärt mig mycket om vad massage kan hjälpa andra. 

 

Jag erbjuder klassisk svensk massage där du får en terapeutisk, djupgående, uppmjukande och välgörande massage för dina muskler vilket reducerar dina spänningar. En massage du kan ta både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem har uppstått.

Har du inte möjlighet att komma till mig på salongen så erbjuder jag även företagsmassage. Jag åker ut med min bänk till olika företag för att underlätta för de anställdas vardag och få möjligheten att få en stund att få ta hand om sig själv utan att behöva åka iväg. Friskvård är billigare än sjukvård brukar jag argumentera för till arbetsgivarna. 

 

En annan behandling du kan välja är kopping, även kallat koppingmassage, Det är en mycket effektiv behandling som har sitt ursprung inom traditionell kinesisk medicin och ofta används som komplement till annan alternativ medicinsk behandling såsom akupunktur. Fungerar både på kroppen och i ansiktet.

behandlingar_massage
Ögonbrynsbehandling

Fransar & Bryn

Lashlift (permanent fransböjning/lift) är just nu den mest populära behandlingsmetoden inom ögonfransar. Du kan skapa alltifrån en liten böj till ett större lyft på naturliga ögonfransar. Metoden fungerar utmärkt oavsett om du har långa eller korta ögonfransar och passar alla åldrar.

 

Vill du ge dina bryn ett permanent lyft som håller i upp till 10 veckor? Då ska du testa Browlift. En behandling där vi förändrar strukturen på dina bryn och där du kan få den form du önskar med hjälp av vätskor som gör att hårstråna håller sig på plats. En rekommendation är att i samband med Browlift även färga brynen vilket ger ögat ett ännu tydligare lyft.

Plasma Pen

Plasma Pen är en icke kirurgisk behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Det är en revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat. 

Huden runt plasmablixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden utan kirurgiska ingrepp.

Screenshot_20211130-162157_Gallery.jpg
behandlingar_hårborttagning

Hårborttagning

När du snabbt och enkelt vill avlägsna hår, med ett mer hållbart resultat än rakning ger, då hjälper vi dig med vaxning. Du undviker dessutom stubb och strävhet vid återväxt då hårstrået avlägsnas från roten. 

Hårborttagning med trådning är en flera tusen år gammal tradition från Persien, som blir mer och mer populär här i Sverige för var dag. Trådning är en välfungerande teknik som framförallt används för att ta bort fjun och små hårstrån på hakan, överläppen, kinderna och i resten av ansiktet. 

Maria Åkerberg

Marias vision kring hudvård och miljö är något jag själv värderar högt och därför har jag använt Maria Åkerberg både privat och på salongen sedan 2010.

Hos mig på Elisabeth Care kan du njuta av olika typer av ansiktsbehandlingar, där jag använder mig av produkter från Maria Åkerberg. Vi startar alltid med en hudanalys för att du ska få absolut bästa hudvården för dig och din hud. Alla mina behandlingar anpassas efter dina behov för bästa resultat.

behandlingar_mariaåkerberg
microneedling-behandling.jpg

Microneedling

Vi gör små mikroskopiska nålstick i huden i 2-5 punkts tekniken för att föryngra, släta ut, återfukta, stimulera nytt kollagen och även behandla flera olika hudproblem.

 

Microneedling är en suveränt bra behandling som ger resultat redan efter första gången. Men för att få långvarigare och bättre resultat krävs oftast flera behandlingar.

 

Microneedling passar alla åldrar och du kan behandla en mängd olika områden och problem med hjälp av denna behandlingsmetod och rätt produkter. Det kan utföras på näst intill hela kroppen, ger huden en bättre struktur och jobbar för att få fram mer lyster och fukt i huden.

TCA-Peeling

TCA-Peeling är en av flera olika peelingar inom kemisk peeling som är dess samlingsnamn. Den TCA-syra jag använder mig av är från Easy Phytic. Easy Phytic är en självneutraliserande peeling som innehåller glykolsyra, mjölksyra, madelsyra och fitynsyra. Det är en utmärkt produkt för behandling av både tonårs- och vuxenacne samt hud med pigmentfläckar.

Du kan även behandla keratosis polaris det så kallade chicken skin på armar och rygg samt acne på rygg och dekolletage.

Efter behandling ska SPF 30 eller helst 50 användas i minst 3 månader på behandlat område.

kemisk-peeling-1536x1024.jpg
MARIA_AKERBERG_women.jpg

BB-Glow

BB-Glow behandlingen är en form av microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var hyaluronsyra serum innehållande BB-mineral pigment förs in med hjälp av en microneedlingpen och sterila nanonålar. Behandlingen är smärtfri och passar alla hudtyper. Med hjälp av nanonålarna slipas hudens yta kontrollerat.

Behandlingen är ett sätt för kunden att slippa behöva applicera smink varje dag. Med BB-Glow kan man även förbättra mindre områden som mörka ringar och minska porer, effekten kan hålla ett par månader efter en kur.

Make Up

Jag har jobbat som make-up rådgivare genom Maria Åkerberg sedan 2015.

Under åren har det blivit många fina stunder där jag fått äran att sminka kunder till både bröllop, bal och fester men ni kan även komma på en make-up rådgivning för att få tips och idéer för en enklare med ack så fin vardags sminkning.

behandlingar_makeup
bottom of page