top of page

Fransar & Bryn

Tänk vad rätt färg på fransar och bryn kan göra för hela ditt ansikte. På Elisabeth Care kan du få hjälp med att ramar in ditt ansikte, framhäva dina ögon eller ge ditt ansikte ett naturligt lyft genom brynplock och färgning av fransar och bryn. 

Vill du skapa allt från en böj till ett stort lyft av dina fransar ska du prova den nu mest populära behandlingsmetoden inom ögonfransar - Lashlift. En behandling där fransarna permanentas och får en fin böj, vilket ger öppna och uttrycksfulla ögon och fransarna upplevs längre – perfekt om man vill slippa ögonfransförlängning och mascara. 

 

Vill du ge dina bryn ett permanent lyft som håller i upp till 10 veckor? Då ska du testa Browlift. En behandling där vi förändrar strukturen på dina bryn och där du kan få den form du önskar med hjälp av vätskor som gör att hårstråna håller sig på plats. En rekommendation är att i samband med Browlift även färga brynen vilket ger ögat ett ännu tydligare lyft.

  • LashLift + färg - 680;-

  • Browlift + färg – 680;-

  • Lashlift & Browlift + färg – 1020;-

  • Färgning av fransar & bryn inkl plock - 390;-

  • Färgning av fransar/bryn inkl plock - 290;-

  • Brynplock - 260;-
     

Ögonbrynsbehandling

Lashlift (permanent fransböjning/lift) är just nu den mest populära behandlingsmetoden inom ögonfransar. Du kan skapa alltifrån en liten böj till ett större lyft på naturliga ögonfransar. Metoden fungerar utmärkt oavsett om du har långa eller korta ögonfransar och passar alla åldrar. Lashlift är ett uppdaterat namn från permanent fransböjning som funnits på marknaden i många år. Metoden och produkterna har utvecklats till högre kvalité och man kan idag välja att gå från en böj till ett stort lyft.

 

Browlift, eller eyebrow lamination som det också kallas, ger dina bryn ett permanent lyft som håller ca 6-10 veckor. Browlift förändrar strukturen och du kan få den form du önskar med hjälp utav vätskor som gör att hårstråna håller sig på plats. En rekommendation är att i samband med Browlift även färga brynen vilket ger ögat ett tydligare lyft.

bottom of page