top of page

Om mig och Elisabeth Care

På min salong möts du av en mysig miljö med antika möbler, mycket textil och gröna växter. Jag vill att du ska känna dig unik och trygg.

 

Varje möte med mina kunder är bland det bästa jag vet. Mitt hjärta brinner för friskvård och en välmående vardag. Under åren har det vuxit och min förståelse för välmående kan vara så mycket mer än få hjälp med sina spända muskler. Att få en bättre hy som man trivs med, fina fransar eller bryn skapar minst lika mycket välmående och det vill jag kunna hjälpa mina fantastiska kunder med. 

Lyckan när en kund ringer och berättar att hens huvudvärk äntligen försvunnit eller när mamman till sin son som fått en bra hudvårdsrutin äntligen blivit av med sin svåra acne, då värmer mitt hjärta extra mycket och jag inser att jag har det bästa jobbet man kan ha. 

om_oss_ita_hansen.jpeg

Jag som jobbar på Elisabeth Care heter Ita. När jag inte är på salongen eller ute hos företag och masserar så hittar ni mig i mitt hus tillsammans med make, två barn och vår katt.

 

Jag sa första gången till mina föräldrar att jag ville bli massör när jag var 12 år och året jag fyllde 20 blev min dröm sann då jag tog klivet och flyttade till Linköping en termin och studerade på Bergqvist massage & friskvårdsutbildningar. Idag har jag varit certifierad massageterapeut sedan 2008. 

Åren har gått och jag har haft möjligheten att få vidareutbilda mig, genom Maria Åkerberg. Produkterna från Maria Åkerberg har jag använt privat och även på salongen i över 10 år och gör fortfarande. 

Jag har gått flertalet kurser genom Svenska Skönhetsskolan i Borås inom medicinsk hudvård som kommit att bli ett område som står mig lika varmt om hjärtat som massagen, även huden behöver ibland lite hjälp på traven precis som muskler och sinne. 

När jag inte är på mitt andra hem, alltså min mysiga salong, så umgås jag med familj och vänner. Precis som väldigt många andra i vårt avlånga land gör idag så lirar jag padel och försöker vara så aktiv som möjligt när tiden finns. 

Ord från våra kunder

”Ita är en fantastisk terapeut som jag gått hos i många år och tänker fortsätta många år till.”  

Malin

Image by Alex Perri
bottom of page