top of page

Maria Åkerberg

Marias vision kring hudvård och miljö är något jag själv värderar högt och därför har jag använt Maria Åkerberg både privat och på salongen sedan 2010.

Hos mig på Elisabeth Care kan du njuta av olika typer av ansiktsbehandlingar, där jag använder mig av produkter från Maria Åkerberg. Vi startar alltid med en hudanalys för att du ska få absolut bästa hudvården för dig och din hud. Alla mina behandlingar anpassas efter dina behov för bästa resultat.

mariaåkerberg_1
 •  Pure Cell Treatment 60 min – 1420;-

 •  Facial Treatment 30 min – 420;-

 •  Facial Treatment 60 min – 720;-

 •  Facial Treatment 90 min – 1020;-

 •  Facial Treatment AHA 30 min 520;- Paketpris vid kur 5 gånger 2400;-

 •  Ansiktmassage 30 min – 360;-

"För mig handlar det om att göra det bästa med vad vi redan har, vad naturen har gett oss. Som vår värld ser ut idag är det både en skyldighet och en rättighet. Att välja fel hudvårdsprodukter svider inte bara i plånboken. Det kostar på huden också. För att inte tala om vår miljö. Jag tycker att alla har rätt till bra hudvård och att veta vad man köper. Därför säljs våra produkter bara av människor som vet vad de talar om. Därför tillverkas ingenting i vår fabrik på någon annans bekostnad, allra minst djurens. Och därför använder vi bara naturliga mineraler och ekologiskt certifierade ingredienser som är lika bra för kroppen som för jorden vi lever på. Svårare än så är det inte."

 

Maria Åkerberg, grundare

mariaåkerberg_2

MÅ Pure Cell Treatment

Världsunik ansiktsbehandling med levande stamceller från växtriket

60 min

Vår helt unika Pure Cell Treatment har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå med levande stamceller från Rosenrot som har en omedelbar, långsiktigt positiv effekt på huden. Den här återuppbyggande, djupverkande ansiktsbehandlingen påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelse med hjälp av den näringsrika livskraften i Rosenrot. Behandlingen tar vara på naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran. De levande cellerna extraheras, färskpressas och masseras sedan in i huden med en direkt effekt och ett varaktigt resultatet.

Högintensiv näring som ger omedelbar lyster

Pure Cell Treatment tar vara på växtens mest aktiva antioxidanter och sätter igång en unik uppbyggnad av huden genom att tillföra näring på nivåer som inte har varit möjliga tidigare. Samtidigt aktiveras hudens egna antioxidativa gener vilket ger den ny kraft att reparera sig själv. Resultat är hud med en omedelbar vitalitet och lyster som är långsiktigt uppbyggd på djupet. Behandlingen passar alla hudtyper, men tack vare dess uppbyggande, högaktiverande egenskaper blir resultat mest synligt på mogen hud.

Det här händer med din hud

 • Omedelbar lyster

 • Ökad cellförnyelse

 • Egna hudceller blir mer motståndskraftiga

 • Ökat skydd mot fria radikaler

 • Kollagenproduktionen stimuleras

 • Hudens skyddande syramantel byggs upp

 • Reparationssystemet i huden påskyndas

 • Ökad vitalitet och spänst

 • Långsiktigt återuppbyggd hud

 

Boka en Pure Cell Treatment och upplev skillnaden direkt!

Varför stamceller?

Stamcellerna kommer enbart från växtceller och är så kallade ospecialiserade celler, vars slutliga funktion ännu inte har bestämts. Därför kan de anpassa sig och ha positiv effekt på alla hudtyper och hudtillstånd. Baserat på hur din hud mår väljer den att tillgodogöra sig stamcellernas näring för att reparera sig själv där det behövs.

Användning av stamceller i hudvård har tidigare avfärdats eftersom ingen har lyckats hålla dem vid liv tillräckligt länge. Dessutom har det ansetts näst intill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Vi använder en egen odling, som är resultatet av ett mångårigt forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Stamcellerna odlas i en steril, skyddad miljö anpassad för att cellerna ska nå sin fulla potential och ge huden högintensiv näring.

En behandling för alla, alltid!

Tack vare stamcellernas unika förmåga att anpassa sig och verka på just de områden som huden behöver går det att genomföra behandlingen oavsett hudtillstånd. Och, vid vilken tid som helst på året när huden behöver stärkas och revitaliseras. Vi rekommenderar en professionell ansiktsbehandling med Pure Cell Treatment var sjätte vecka, kompletterad med en bra hudvårdsrutin hemma.

Varför Rosenrot?

Rosenrot kallas för ”The root of the Arctic” och dess stärkande, föryngrande egenskaper på huden har gjort ingrediensen känd som 2000-talets stora anti-age-tillskott. Blomman växer naturligt i den svenska skärgården och i östra Sibirien. Den är en välkänd läkeväxt inom traditionell medicin, tack vare dess anti-inflammatoriska egenskaper och höga innehåll av antioxidanter. Rosenrot används också som kosttillskott för att öka fysisk och mental prestation, motverka trötthet, stress och depression

Ansiktsbehandling Special

Facial Treatment AHA 30 min – för bäst resultat passa på att göra en kur på fem gånger

Maria Åkerbergs AHA-Behandling tar bort orenheter och stramar upp din hud, ger ett renande resultat och stärker kollagenfibrerna. AHA peelingen jag använder är från sockerbetor och är av samma typ som den vi har naturligt i kroppen för att bevara fukt och bygga upp huden. Denna mjölksyra är unik och få endast användas av oss som får arbeta med Maria Åkerberg.

 

Behandlingen hjälper vid: Finnar, obalanserad hur, pormaskar och stora porer. Pigmentfläckar kan bli mindre framträdande. Stärker kollagenfibrerna vilket kan minska ålderstecken och ärr.

Facial Treatment Antirouge 40 min – För bästa resultat passa på att göra en kur på fem gånger

En fuktgivande och stärkande behandling för hud med rodnad och ytliga blodkärl.

I behandlingen används ett extrakt av Hästkastanjens bark som också stärker små blodkärl som då är perfekt för känslig hud eller en hud med ytliga blodkärl.

Detta gör behandlingen: Stärker huden, hjälper vid ytliga blodkärl, förbättrar hudens lyster och spänst, inflammationshämmande vilket passar till exempel mild acne.

Facial Treatment Vitamin C 40 min – För bästa resultat passa på att göra en kur på fem gånger

En energikick för trött hud där vi arbetar med stabilt c-vitamin från apelsin för att förebygga tidigt åldrande, solexponering genom att skydda kollagenet i huden mot fria radikaler och påverka nybildningen av kollagen (bildar stödjevävnad i huden).

Stabilt C-vitamin har också en långsiktig uppljusnande effekt på pigmentfläckar genom att påverka bildningen av melanin.

Detta gör behandlingen: återuppbygger solskadad hud, minskar synliga ålderstecken, energikick för trött och matt hy, förbättrar hudens lyster och spänst.

Ansiktsbehandling

30 min

I denna behandling utförs en rengöring, peeling med ånga, mask, ansiktsvatten, olja, ögonkräm, serum, passande dagkräm inklusive balm för bästa resultat.

 

60 min

I denna behandling utförs en djuprengöring, peeling med ånga, AHA-syra vid rätt årstid, mask, ansiktsvatten, ansiktsmassage med olja, ögonkräm, serum, passande dagkräm inklusive balm för bästa resultat.

90 min

I denna behandlingen utförs en djuprengöring, peeling med ånga, AHA-syra vid rätt årstid, mask och medan masken verkar får du antingen hårbottenmassage eller handmassage, ansiktsvatten, ansiktsmassage med olja, ögonkräm, serum, passande dagkräm inklusive balm för bästa resultat. En fantastiskt skön behandling där man verkligen hinner komma till ro för din skull och ditt välmående.

bottom of page